Inwoners van Begijnendijk en Betekom die graag lezen maar zich niet naar de bibliotheek kunnen verplaatsen, kunnen een beroep doen op 'Bibliotheek aan huis'.

Een medewerker van de bibliotheek komt de eerste keer langs voor een kennismakend gesprek. Wat lees je graag? Welke boeken zou je graag thuis ontvangen? Eventueel grootletterboeken, zelfs CD's en video's kunnen ontleend worden. Op basis van dit gesprek zal er een pakket samengesteld worden rekening houdend met je voorkeuren. Je kunt maximum 6 stuks per keer ontlenen.

Voor wie

Iedereen die problemen heeft om zich te verplaatsen en zelf boeken te komen ontlenen.

Kostprijs

Deze dienst is gratis.

Afhandeling

Elke eerste dinsdag van de maand zal de medewerker van 'Bibliotheek aan huis' rondrijden en deze pakketjes bij jou thuis bezorgen. De ontleende boeken worden eveneens opnieuw meegenomen bij de volgende ronde.

Meer info

Wil je graag meer informatie of een concrete afspraak maken? Dan kan je steeds contact opnemen met de medewerkers van de bibliotheek of het OCMW (tel. 016 52 55 40). Dit initiatief is een samenwerking tussen de gemeentelijke openbare bibliotheek en het OCMW van Begijnendijk.

Openingsuren & contact

Bibliotheek

adres
Dorpsstraat 83130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 64 61
Fax fax
016 72 09 85
e-mail
bibliotheek@begijnendijk.be