naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Medewerkers promoten reservatie- en afhaalsysteem

20 oktober ’20 (di)
Ook tijdens deze periode van maatregelen om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan, staan de medewerkers van de bibliotheek voor jou paraat. De medewerkers zorgen dan ook voor een aangepaste dienstverlening!

Hoe reserveer je materialen?

  • Stuur bij voorkeur een e-mailtje naar bibliotheek@begijnendijk.be. Je kan de medewerkers ook telefonisch bereiken via 016 53 64 61.
  • Geef jouw persoonlijke gegevens door, nl. familienaam, voornaam en lidnummer. Je vindt jouw lidnummer op jouw bibliotheekkaart, onder de barcode.
  • Kies max. 5 materialen via de catalogus op https://www.bidoc.be/pobbegijnendijk/bidoc1.htm en geef dit lijstje door. Vermeld duidelijk de titels en de auteurs van de materialen.
  • De medewerkers sturen jou een bevestiging, plaatsen de materialen op jouw bibliotheekkaart en geven de datum en het tijdstip van de afhaling door.

Waar haal je de materialen af?

Je haalt jouw pakket af in de inkomhal van de bibliotheek. De pakketten worden, alfabetisch op familienaam, op een rek geplaatst. Let op! Bij de afhaling is geen medewerker van de bibliotheek aanwezig. Leengeld voor audiovisuele materialen betaal je later.

Wat met de ontleende materialen?

Materialen die je (reeds) ontleende, worden automatisch verlengd tot de bibliotheek opnieuw geopend is. Je kan materialen inleveren via de zwarte brievenbus aan de ingang van onze bib.

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Bibliotheek

adres
Dorpsstraat 83130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 62
e-mail
bibliotheek@begijnendijk.be